Reseptit
yli 60 min
5
Kiitos

Nutellamarinoitu possunniska

Nutellamarinoitu possunniska maustetaan Bachelor- eli sinkkumarinadilla, jossa on pähkinäsuklaalevitettä eli nutellaa, sinappia ja chilistä Sriracha-kastiketta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
noin kilo rypsiporsaan kassleria
2 tl sormisuolaa

Sinkku- eli Bachelor-marinadi

2 rkl sinappia
1 1/2 rkl Nutella
3/4 rkl Sriracha-kastiketta
1 rkl balsamicoa

LISÄKSI

140 g rypsipossun amerikanpekonia

Pataan

3 sipulia
2 omenaa
3 dl kanalientä
loput Bachelor-marinadista
1 tl sormisuolaa
1 rkl raastettua inkivääriä

Valmistusohje

 

  1. Hiero sormisuola lihan pintaan ja anna lihan maustua pöydällä ainakin vartin verran.

Sekoita marinadin ainekset keskenään.

2. Lusikoi marinadi lihan pinnalle. Kääntele kasleria niin, että marinadi peittää lihaa joka puolelta. Anna marinoitu jääkaapissa mielellään yön yli.

3. Ota liha marinadista ja silavoi se amerikanpekonilla.

4. Pane liha uunipataan. Lisää pataan lohkotut sipulit ja omenat.

Sekoita kanaliemeen loput Bachelor-marinadista, suola ja raastettu inkivääri. Kaada liemi pataan.

5. Pane pata 125 asteiseen uuniin ja kypsennä kasleria siellä neljä tuntia.

6. Tarjoa marokkolaishenkisen lanttupaistoksen kanssa.

 

Keskustelu

Kommentoi juttua: Nutellamarinoitu possunniska

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X