Nutellamarinoitu possu saa makunsa pähkinä-suklaatahnasta, sinapista ja Sriracha-chilikastikkeesta.
Reseptit
yli 60 min
5
Kiitos

Nutellamarinoitu possunniska

Nutellamarinoitu possunniska maustetaan Bachelor- eli sinkkumarinadilla, jossa on pähkinäsuklaalevitettä eli nutellaa, sinappia ja chilistä Sriracha-kastiketta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
noin kilo rypsiporsaan kassleria
2 tl sormisuolaa

Sinkku- eli Bachelor-marinadi

2 rkl sinappia
1 1/2 rkl Nutella
3/4 rkl Sriracha-kastiketta
1 rkl balsamicoa

LISÄKSI

140 g rypsipossun amerikanpekonia

Pataan

3 sipulia
2 omenaa
3 dl kanalientä
loput Bachelor-marinadista
1 tl sormisuolaa
1 rkl raastettua inkivääriä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Nutellamarinoitu possunniska

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X