nyhtökaurapyörykät bolognesekastikkeessa
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Nyhtökaurapyörykät bolognesekastikkeessa

Italialainen ruoka on ihanaa. Tomaatin ja mausteiden kombinaatio on täydellinen. Tomaattinen bolognesepastakastike valmistuu nopeasti ja keittiössä oikaistaan ja käytetään soosiin nyhtökaurapyöryköitä lihapullien sijaan. Lisää vegeä helposti ja maukkaasti ruokavalioosi! Nyhökaura on ravintoarvoiltaan täydellinen proteiini. Siinä on kaikkia yhdeksää ihmiselle välttämätöntä aminohappoa. Siinä on enemmän proteiinia kuin esim. naudanlihassa tai kanassa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kastike

1 pkt (250 g) nyhtökaurapyöryköitä (esim. Monday-maku)
tai muita vegepyöryköitä
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
2 sellerin vartta
1 porkkana
4 rkl oliiviöljyä
1 rkl yrttimausteseosta (esim. basilikaa ja oreganoa)
1 prk (400 g) tomaattimurskaa tai säilöttyjä kirsikkatomaatteja
4 dl kasvislientä
2 dl punaviiniä
1 tl suolaa
1 tl sokeria
mustapippuria myllystä
1 nippu tuoretta basilikaa

Tarjolle

400 g pastaa
parmesaanijuustoa raastettuna

Keskustelu

Kommentoi juttua: Nyhtökaurapyörykät bolognesekastikkeessa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X