Nyhtöpossu eli Pulled Pork
Pulled Pork eli nyhtöpossu voitaisiin kruunata vuoden ruokalajiksi. Tässä Amerikan herkussa yhdistyy mehevästi ylikypsä possun kasleri mausteiseen BBQ–kastikkeeseen. Riekaleiksi revitty nyhtöpossu on törkeän hyvää lämpimän ciabattan, hampurilais- tai hodarisämpylän välissä.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Pulled pork eli nyhtöpossu:
1 ½ - 2 kg
possun niskaa eli kasleria
1 ½ -2 rkl
karkeaa merisuolaa
2
sipulia
2-3
valkosipulinkynttä
2-3
tähtianista
5
piparkakkua tai 1tl piparkakkumaustetta
500 g
amerikkalaista (savunmakuista) grillikastiketta
Lisäksi:
paistovalmista ciabattaleipää
amerikkalaista kaalisalaattia eli coleslawta
Keskustelu
Kommentoi juttua: Nyhtöpossu eli Pulled Pork