Reseptit
yli 60 min
2
Kiitos

Oma maa -elokuvan juureen tehty ruislimppu

Oma maa -elokuvassa leivottu ruislimppu on peräisin joensuulaisesta Kotileipurin herkkupaja -leipomosta. Leipurimestari Olli Kostamo opetti elokuvassa esiintyviä avustajia leipomaan perinteistä suomalaista ruislimppua. Juuren tehty ruisleipä on tehty lähes 100 vuotta vanhasta juuresta. Leipurimestari jakaa ohjeensa Kotilieden lukijoille.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

1 päivä

600 g lämmintä vettä
300 g karkeita ruisjauhoja
100 g aktiivista ruisjuurta
Mainos

2 päivä

15 g suolaa
500 g hienoja ruisjauhoja

Keskustelu

Kommentoi juttua: Oma maa -elokuvan juureen tehty ruislimppu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X