Reseptit
30-60 min
Kiitos

Omena-puolukkamarmeladi

Ainekset

Lisää kauppalistalle
0.5 kg omenia
1 l puolukoita
1 sitruunan mehu
1 pkt hillo-marmeladisokeria

Valmistusohje

1. Kuori ja halkaise omenat. Poista niistä siemenkota ja kuutioi omenanpuolikkaat. Huuhtele puolukat. Pane omenakuutiot, puolukat ja sitruunamehu kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

2. Lisää hillo-marmeladisokeri, kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä noin viisi minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Anna marmeladin jäähtyä noin 15 minuuttia.

3. Jaa omena-puolukkamarmeladi puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin. Sulje tölkit ja säilytä marmeladi viileässä.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Omena-puolukkamarmeladi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X