Reseptit
alle 30 min
8
Kiitos

Omenaglögimarinoidut porkkanat

Ainekset

Lisää kauppalistalle
500 g porkkanoita
3 rkl kasvislientä
1 dl omenamehua
1 kanelitanko
3 neilikkaa
2 rkl vaaleaa siirappia
1 rkl valkoista balsamicoa
0.5 dl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi tikuiksi. Mittaa kattilaan kasvisliemi ja omenamehu. Lisää joukkoon kanelitanko, neilikat, siirappi ja balsamico.

2. Lisää joukkoon porkkanat ja keitä 10 minuuttia. Nosta kattila syrjään ja peitä kannella. Anna porkkanoiden maustua ja jälkikypsyä liemessä.

3. jäähdytä liemi. Ripottele porkkanoiden pinnalle tarjolle tuotaessa hienonnettua persiljaa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Omenaglögimarinoidut porkkanat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X