Reseptit

Glögimarinoidut porkkanat

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

  • 500 g porkkanoita
  • 3 rkl kasvislientä
  • 1 dl omenamehua
  • 1 kanelitanko
  • 3 neilikkaa
  • 2 rkl vaaleaa siirappia
  • 1 rkl valkoista balsamicoa
  • 0.5 dl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

Omenaglögimarinoidut porkkanat

1. Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi tikuiksi. Mittaa kattilaan kasvisliemi ja omenamehu. Lisää joukkoon kanelitanko, neilikat, siirappi ja balsamico.

2. Lisää joukkoon porkkanat ja keitä 10 minuuttia. Nosta kattila syrjään ja peitä kannella. Anna porkkanoiden maustua ja jälkikypsyä liemessä.

3. jäähdytä liemi. Ripottele porkkanoiden pinnalle tarjolle tuotaessa hienonnettua persiljaa.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Glögimarinoidut porkkanat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.