Reseptit
30-60 min
8

Orakasmunakasrulla

Ainekset

Lisää kauppalistalle
5 kananmunaa
0.5 l maitoa
1.5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa

Täyte

300 g vaaleaorakkaita
2 sipulia
1 rkl voita
1 rkl rypsiöljyä
1 tl sokeria
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
3 rkl hienonnettua ruohosipulia
1 ps (150 g) juustoraastetta

Valmistusohje

Orakasmunakasrulla täytetään maukkailla vaaleaorakkailla, ruohosipulilla ja juustoraasteella. Tarjoa helppo orakasmunakas vaikka iltapalaksi.

1. Riko munat kulhoon. Lisää maito ja vatkaa joukkoon jauhot siivilän läpi painellen. Mausta seos suolalla ja anna taikinan turvota täytteen valmistuksen ajan.

2. Puhdista sienet ja kuori sipuli, hienonna. Paahda sieniä ensin hetken aikaa pannulla, lisää voi ja öljy sekä sipulit ja sokeri ja hauduta pehmeiksi. Mausta seos suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

3. Kaada munakasseos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Ripottele päälle maustettu sieniseos ja ripottele pinnalle ruohosipuli sekä juustoraaste. Kypsennä orakasmunakasta 200-asteisessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Kumoa kypsä levy puhtaan leivinpaperiarkin päälle ja kääri aluspaperin avulla rullalle.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Orakasmunakasrulla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X