Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Paahdettu ananassalsa

Itsetehty salsa voittaa kaupan valmiit mennen tullen. Tämä makeantulinen salsa saa luonnetta paahdetusta ananaksesta ja jalapenosta.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Paahdettu ananassalsa:

  • ½ ananas
  • ¼ punasipuli
  • 2 rkl lehtipersiljaa
  • ½-1 vihreä jalapeno
  • ¼ tl suolaa
  • 1 rkl öljyä

Valmistusohje

1. Leikkaa ananaksesta päät pois. Leikkaa kuori pois ja halkaise, leikkaa sitten kova keskiosa pois. Leikkaa ananas isohkoiksi pölkyiksi.

2. Grillaa ananaspölkkyihin kauttaaltaan väriä. Anna jäähtyä, ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.

3. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna persilja ja jalapeno. Yhdistä loput ainekset ja anna maustua noin 15 minuuttia.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 16/17.

Huippuhyvät salsat teet myös näillä ohjeilla:

Ananassalsa

Ananassalsa

Mintunmakuinen aprikoosisalsa

Minttuinen aprikoosisalsa

Avokado-tomaattisalsa

Avokado-tomaattisalsa

Ruoka.fi: Vesimelonisalsa


Kommentoi

Kommentoi juttua: Paahdettu ananassalsa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.