Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Paahdettu rosolli

Paahdettu rosolli on vaihtoehto perinteiselle kylmälle versiolle. Siirapilla makeutetut juurekset maistuvat sinihomejuustosta tai vuohenjuustosta tehdyn kastikkeen kera.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Paahdettu rosolli:

250 g keltajuuria
250 g raitapunajuuria
250 g punajuuria
250 g porkkanoita
3 sipulia
0.5 dl öljyä
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl vaaleaa siirappia

Paahdetun rosollin kastike

2 dl ranskankermaa
150 g sinihomejuustomurua tai pehmeää vuohenjuustoa

Valmistusohje

1. Kuori ja lohko juurekset uunipannulle. Sekoita mausteet keskenään ja kaada seos juureksille. Paahda 200-asteisessa uunissa noin tunti.

2. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa paahdetun rosollin kanssa.

Katso myös: Rosolli-sillileipä

 

Keskustelu

Kommentoi juttua: Paahdettu rosolli

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X