uunirosolli eli paahdettu rosolli
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Paahdettu rosolli

Paahdettu rosolli on vaihtoehto perinteiselle kylmälle versiolle. Siirapilla makeutetut juurekset maistuvat sinihomejuustosta tai vuohenjuustosta tehdyn kastikkeen kera.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Paahdettu rosolli:

250 g keltajuuria
250 g raitapunajuuria
250 g punajuuria
250 g porkkanoita
3 sipulia
0.5 dl öljyä
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl vaaleaa siirappia
Mainos

Paahdetun rosollin kastike

2 dl ranskankermaa
150 g sinihomejuustomurua tai pehmeää vuohenjuustoa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Paahdettu rosolli

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X