Paahdetut kirsikkatomaatit
Paahdetut kirsikkatomaatit valmistuvat nopeasti uunissa. Tarjoa maukkaat tomaatit lisukkeena tai napostele sellaisenaan.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Paahdetut kirsikkatomaatit
- 400 g miniterttutomaatteja
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 tl valkoista balsamiviinietikkaa
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
- 1 tl ruokosokeria
Valmistusohje
Paahdetut kirsikkatomaatit valmistuvat näin helposti.
1. Aseta tomaattitertut pieneen uunivuokaan.
2. Sekoita mausteet öljyyn ja kaada seos tomaateille. Paahda kirsikkatomaatteja uunin grillivastuksen alla 5-10 minuuttia tai 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa paahdetut kirsikkatomaatit esimerkiksi vaahdotetun fetajuuston kanssa kasvisruokien lisukkeena.
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Kirsikkatomaatit rosmariiniöljyssä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Paahdetut kirsikkatomaatit
Pystyykö tämän tekemään jos ei haluakkaan laittaa uunivuokaan vaan laittaakin pellille? Entä kun haluan tehdä tämän ilman että tomaatit on tertussa? Ei taida onnistua.
Hei. Ei kyllä onnistu mitenkään. Ei pysty eikä kannata riskeerata. Pitäydy ohjeessa.