Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Paahdetut kirsikkatomaatit

Paahdetut kirsikkatomaatit valmistuvat nopeasti uunissa. Tarjoa maukkaat tomaatit lisukkeena tai napostele sellaisenaan.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Paahdetut kirsikkatomaatit

  • 400 g miniterttutomaatteja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 tl valkoista balsamiviinietikkaa
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 1 tl ruokosokeria

Valmistusohje

Paahdetut kirsikkatomaatit valmistuvat näin helposti.

1. Aseta tomaattitertut pieneen uunivuokaan.

2. Sekoita mausteet öljyyn ja kaada seos tomaateille. Paahda  kirsikkatomaatteja uunin grillivastuksen alla 5-10 minuuttia tai 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa paahdetut kirsikkatomaatit esimerkiksi vaahdotetun fetajuuston kanssa kasvisruokien lisukkeena.

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Kirsikkatomaatit rosmariiniöljyssä

 

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Paahdetut kirsikkatomaatit

henri

Pystyykö tämän tekemään jos ei haluakkaan laittaa uunivuokaan vaan laittaakin pellille? Entä kun haluan tehdä tämän ilman että tomaatit on tertussa? Ei taida onnistua.

Minna vaan

Hei. Ei kyllä onnistu mitenkään. Ei pysty eikä kannata riskeerata. Pitäydy ohjeessa.

Vastaa käyttäjälle Minna vaanPeruuta vastaus

Sinun täytyy kommentoidaksesi.