Reseptit

Paahdetut luumut

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 4 luumua
  • 1 rkl ruokosokeria tai kanelisokeria

Pinnalle

  • 2 rkl vettä
  • 2 dl ruokosokeria
  • 200 g rouhittuja (pistaasi) manteleita

Valmistusohje

Paahdetut luumut

1. Huuhdo luumut, halkaise ja poista kivet. Lado luumut vuokaan. Ripota päälle hieman sokeria ja paahda noin 15 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

2. Mittaa vesi ja sokeri pannulle. Kuumenna, kunnes sokeri sulaa. Lisää (pistaasi)mantelit. Lusikoi seos luumuille. Paahda hetki. Tarjoa kuumina jäätelön kanssa.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Paahdetut luumut

Sinun täytyy kommentoidaksesi.