Paahdetut luumut
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 4 luumua
- 1 rkl ruokosokeria tai kanelisokeria
Pinnalle
- 2 rkl vettä
- 2 dl ruokosokeria
- 200 g rouhittuja (pistaasi) manteleita
Valmistusohje
1. Huuhdo luumut, halkaise ja poista kivet. Lado luumut vuokaan. Ripota päälle hieman sokeria ja paahda noin 15 minuuttia 225-asteisessa uunissa.
2. Mittaa vesi ja sokeri pannulle. Kuumenna, kunnes sokeri sulaa. Lisää (pistaasi)mantelit. Lusikoi seos luumuille. Paahda hetki. Tarjoa kuumina jäätelön kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Paahdetut luumut