Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Paahdetut nektariinit

Paahdetut nektariinit on vartissa valmis jälkiruoka, joka vie kielen mennessään. Nektariineista tai persikoista, rouhitusta pähkinästä ja valkosuklaasta valmistettu herkku maistuu jäätelön, vanilja-, jogurtti- tai kinuskikastikkeen kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Paahdetut nektariinit:

4 nektariinia tai persikkaa
4 rkl ruokosokeria
4 rkl rouhittua macademiapähkinää tai mantelia
4 rkl rouhittua valkosuklaata
5 dl vadelmia tai mustikoita
Mainos

Valmistusohje

1. Halkaise hedelmät. Poista kivet ja aseta hedelmänpuolikkaat voideltuun uunivuokaan.

2. Ripota päälle sokeria ja paahda 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Lisää pinnalle rouhittua pähkinää ja rouhittua suklaata. Jatka paahtamista viitisen minuuttia ja tarjoa jäätelön, kastikkeen tai kermavaahdon kanssa.

Katso myös: Persikka koukuttaa kesän leivonnaisissa ja jälkiruoissa – poimi 4 suussa sulavaa reseptiä!

Anna.fi/ruoka:  Persikka-pekaanipaistos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Paahdetut nektariinit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X