Britakakku päärynä-mascarponetäytteellä
Suussasulava, marenkinen britakakku on kahvipöytien klassikko. Juhlan jälkiruokakruunuksi sopii päärynöillä ja piparkakuilla maustettu brita.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Britakakku
150 g
voita
1 1/2 dl
sokeria
4
kananmunankeltuaista
2 1/4 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
piparkakkumaustetta
1 dl
maitoa
Britakakku, marenki
4
kananmunanvalkuaista
2 dl
sokeria
1 dl
mantelilastuja
Britakakku, päärynä-mascarponetäyte
2 dl
kuohukermaa
1 prk (250 g)
mascarponejuustoa
2-3 rkl
sokeria
3
kypsää päärynää
Britakakku, pinnalle
2-3
valmista piparkakkua
tomusokeria
syötäviä kukkia
Keskustelu
Kommentoi juttua: Britakakku päärynä-mascarponetäytteellä