päärynä-piparkakku-brita
Reseptit
30-60 min
12
Kiitos

Britakakku päärynä-mascarponetäytteellä

Suussa sulava, marenkinen Brita-kakku on kahvipöytien klassikko. Juhlan jälkiruokakruunuksi sopii päärynöillä ja piparkakuilla maustettu Brita-torttu.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Britakakku

150 g voita
1 1/2 dl sokeria
4 kananmunankeltuaista
2 1/4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl piparkakkumaustetta
1 dl maitoa

Britakakku, marenki

4 kananmunanvalkuaista
2 dl sokeria
1 dl mantelilastuja

Britakakku, päärynä-mascarponetäyte

2 dl kuohukermaa
1 prk (250 g) mascarponejuustoa
2-3 rkl sokeria
3 kypsää päärynää

Britakakku, pinnalle

2-3 valmista piparkakkua
tomusokeria
syötäviä kukkia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Britakakku päärynä-mascarponetäytteellä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X