Reseptit
alle 30 min
24

Pähkinäcookiet

Ainekset

Lisää kauppalistalle
100 g voita
100 g maapähkinävoita
1 dl ruokosokeria
1 dl sokeria
1 kananmuna
0.5 dl siirappia
2 tl vaniljasokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl ruokasoodaa
1 dl rouhittua maapähkinää
100 g kuivattuja karpaloita

Valmistusohje

Pähkinäcookiet ovat helppoja ja herkullsia pikkuleipiä, jotka sopivat lahjaksi maapähkinävoin ystäville.

1. Vaahdota huoneenlämpöinen voi, maapähkinävoi ja sokerit. Lisää muna ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

2. Muovaa taikinasta pallosia, litistä hieman ja lado ne leivinpaperille uunipellille. Paista pähkinäcookieita 200-asteisessa uunissa noin kahdeksan minuuttia. Anna cookieiden jäähtyä tasaisella alustalla, mieluiten ritilällä.

Kokeile myös muita herkullisia pikkuleipiä:
Gluteenittomat cookiet
Amerikkalaiset cookiet
Täytetyt suklaapikkuleivät
Ruoka.fi: Manteli-maapähkinäpikkuleivät

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.