Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Paistetut muikut

Paistetut muikut on nopea, helppo ja herkullinen kalaruoka. Ruisjauhoissa pyöritellyt, voissa paistetut muikut kaipaavat seurakseen ainoastaan perunamuusia.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Paistetut muikut:

600 g muikkuja (400 g perattuina)
1 dl karkeita ruisjauhoja
1 tl suolaa
Mainos

Paistamiseen:

voita

Valmistusohje

Paistetut muikut tehdään helposti näin:

1. Perkaa muikut. Sekoita lautasella suola ruisjauhoihin.

2. Kierittele muikut ruisjauhoissa. Jauhot tarttuvat paremmin, jos muikut voi kastaa ensin maitoon tai vatkattuun munaan.

3. Paista muikut voissa rapeiksi ja kullanruskeiksi molemmilta puolilta. Tarjoile paistetut muikut esimerkiksi perunamuusin kanssa.

Katso myös: Arjen ruokaklassikot: Paistetut muikut ja muut muikkuherkut

Katso myös Anna.fi/ruoka: Halstrattu yrttiahven

 

Keskustelu

Kommentoi juttua: Paistetut muikut

Vastaa käyttäjälle mirja barbey-lallia Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X