Reseptit
4
Kiitos

Paistetut muikut

Milloin viimeksi teit paistettuja muikkuja? Paistetut muikut on nopea, helppo ja herkullinen kalaruoka. Ruisjauhoissa pyöritellyt, voissa paistetut muikut kaipaavat seurakseen ainoastaan perunamuusia.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Muikut:

600 g muikkuja (400 g perattuina)
1 dl karkeita ruisjauhoja
1 tl suolaa

Paistamiseen:

voita

Valmistusohje

1. Perkaa muikut. Sekoita lautasella suola ruisjauhoihin.

2. Kierittele muikut ruisjauhoissa. Jauhot tarttuvat paremmin, jos muikut voi kastaa ensin maitoon tai vatkattuun munaan.

3. Paista muikut voissa rapeiksi ja kullanruskeiksi molemmilta puolilta. Tarjoile paistetut muikut esimerkiksi perunamuusin kanssa.

 

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Reseptien avainsanat:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Paistetut muikut

Vastaa käyttäjälle mirja barbey-lallia Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X