
Paistetut mustajuuret ja fenkoli-kaalicoleslaw
Viikonlopun lohturuokaa ovat uunissa karamellisoituneet mustajuuret ja mehevä fenkolikaalislaw. Mustajuuret aateloidaan piparjuurella maustetulla ruskistetulla voilla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
- 600 g mustajuurta
- ½ iso sitruuna
- 1 ½ rkl oliiviöljyä
- ripaus sormisuolaa
- 75 g voita
- 2 rkl raastettua piparjuurta
Fenkoli-kaalislaw
- 1 fenkoli
- 100 g lehtikaalia
- ½ iso sitruuna
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl majoneesia
- ripaus sormisuolaa
- ½ dl hienonnettua tilliä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Paistetut mustajuuret ja fenkoli-kaalicoleslaw