Pakasterapujen mausteliemi
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
- 1 kg pakasterapuja
mausteliemi
- 2 l vettä
- ¾ dl karkeaa merisuolaa
- 2 sokeripalaa
- ½ pulloa olutta
- puntti tuoretta kruunutilliä
Valmistusohje
1. Mittaa vesi, suola, sokeri ja olut kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita. Lisää tillin varret ja anna liemen hautua miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.
2. Jäähdytä liemi haaleaksi ja poista tilli. Nosta ravut jäisenä levynä haaleaan liemeen. Peitä tuoreella tilliä ja anna rapujen sulaa ja maustua vuorokausi.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pakasterapujen mausteliemi