Reseptit

Pakasterapujen mausteliemi

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 1 kg pakasterapuja

mausteliemi

  • 2 l vettä
  • ¾ dl karkeaa merisuolaa
  • 2 sokeripalaa
  • ½ pulloa olutta
  • puntti tuoretta kruunutilliä

Valmistusohje

Pakasterapujen mausteliemi

1. Mittaa vesi, suola, sokeri ja olut kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita. Lisää tillin varret ja anna liemen hautua miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.

2. Jäähdytä liemi haaleaksi ja poista tilli. Nosta ravut jäisenä levynä haaleaan liemeen. Peitä tuoreella tilliä ja anna rapujen sulaa ja maustua vuorokausi.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Pakasterapujen mausteliemi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.