Palsternakka-nokkoshummus
Reseptit
yli 60 min
12
Kiitos

Palsternakka-nokkoshummus

Palsternakka-nokkoshummuksen voi tarjoilla illanistujaisissa. Tarjoile lisänä tuoretta leipää tai voitaikinatikkuja, joita voi dipata pehmeään tahnaan.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Palsternakka-nokkoshummus:

400 g palsternakkaa
2 dl ryöpättyä ja pakastettua nokkosta tai 1⁄2 dl kuivattua nokkosta (esim. Helsinki Wildfoods)
300 g kypsiä säilykekikherneitä
3 rkl seesaminsiementahnaa eli tahinia
2 rkl sitruunamehua
1/4 tl juustokuminaa
1/2 tl valkosipulinkynsi
1 tl suolaa
1/2 tl sokeria
vettä
Mainos

Lisukkeeksi:

500 g voitaikinaa
mallasmurua

Keskustelu

Kommentoi juttua: Palsternakka-nokkoshummus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X