Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Pappilan hätävara

Pappilan hätävara on helppo valmistaa yllätysvieraille. Jälkiruoan voi tehdä siitä mitä kaapista löytyy. Siihen sopivat niin keksit kuin kakunpalatkin sekä mascarpone tai kerma.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Pappilan hätävara:

  • noin 100 g keksejä tai kakkupaloja
  • 250 g mascarpone-juustoa tai 2 dl kuohukermaa
  • 250 g maitorahkaa
  • 0.5 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 5 dl pakastemarjoja
  • 1 dl sokeria

Valmistusohje

Pappilan hätävara valmistuu näin helposti.

1. Murustele keksit tai jauha ne tehosekoittimessa. Vaahdota kerma tai mascarpone. Lisää joukoon rahka, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.

2. Lusikoi annosmaljan pohjalle keksimurua ja sen päälle rahkaseosta. Ripottele päälle lisää keksimurua.

3. Mausta marjat sokerilla ja sekoita ne lopun rahkan joukkoon. Jaa marjarahka kulhoihin. Koristele annokset piparilla ja marjoilla.

Katso myös: Pappilan hätävara ja muut nopeat jälkiruoat

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Kesän paras jälkiruoka on herkullisen marjainen ja helppo tehdä: 4 marjaista reseptiä kesän herkkuhetkiin


Kommentoi

Kommentoi juttua: Pappilan hätävara

Sinun täytyy kommentoidaksesi.