Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Pappilan hätävara

Pappilan hätävara on helppo valmistaa yllätysvieraille. Jälkiruoan voi tehdä siitä mitä kaapista löytyy. Siihen sopivat niin keksit kuin kakunpalatkin sekä mascarpone tai kerma.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pappilan hätävara:

noin 100 g keksejä tai kakkupaloja
250 g mascarpone-juustoa tai 2 dl kuohukermaa
250 g maitorahkaa
0.5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
5 dl pakastemarjoja
1 dl sokeria
Mainos

Valmistusohje

1. Murustele keksit tai jauha ne tehosekoittimessa. Vaahdota kerma tai mascarpone. Lisää joukoon rahka, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.

2. Lusikoi annosmaljan pohjalle keksimurua ja sen päälle rahkaseosta. Ripottele päälle lisää keksimurua.

3. Mausta marjat sokerilla ja sekoita ne lopun rahkan joukkoon. Jaa marjarahka kulhoihin. Koristele annokset piparilla ja marjoilla.

Katso myös: Pappilan hätävara ja muut nopeat jälkiruoat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pappilan hätävara

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X