Reseptit
35
Kiitos

Parmesaanijuusto-rosmariinikeksit

Parmesaanijuusto-rosmariinikeksit ovat täydellistä suolaista naposteltavaa. Juustoisen keksin pinnalle sopii ohueksi höylätty manchego ja päärynähillo.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
3 dl vehnäjauhoja
2 tl hienonnettua tuoretta rosmariinia
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 ½ dl parmesaanijuustoraastetta
1 kananmuna
75 g pehmeää voita
½ dl ranskankermaa

Valmistusohje

1. Sekoita jauhojen joukkoon hienonnettu rosmariini, leivinjauhe, suola ja parmesaaniraaste. Lisää kananmuna, pehmeä voi ja ranskankerma ja nypi tasaiseksi taikinaksi. Kääri kelmuun ja nosta noin tunniksi viileään.

2. Kauli taikina kahden kelmun välissä ohueksi levyksi. Poista toinen kelmu varoen. Painele haluamasi muotoisella piparimuotilla kuvioita ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille.

3. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Lisää reseptejä:

Parmesaanikeksit
Rosmariinileipä
Ruoka.fi: Mureat juustokeksit

Keskustelu

Kommentoi juttua: Parmesaanijuusto-rosmariinikeksit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X