
Parmesaanijuusto-rosmariinikeksit
Parmesaanijuusto-rosmariinikeksit ovat täydellistä suolaista naposteltavaa. Juustoisen keksin pinnalle sopii ohueksi höylätty manchego ja päärynähillo.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 35 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 tl hienonnettua tuoretta rosmariinia
- 1 tl leivinjauhetta
- ½ tl suolaa
- 1 ½ dl parmesaanijuustoraastetta
- 1 kananmuna
- 75 g pehmeää voita
- ½ dl ranskankermaa
Valmistusohje
1. Sekoita jauhojen joukkoon hienonnettu rosmariini, leivinjauhe, suola ja parmesaaniraaste. Lisää kananmuna, pehmeä voi ja ranskankerma ja nypi tasaiseksi taikinaksi. Kääri kelmuun ja nosta noin tunniksi viileään.
2. Kauli taikina kahden kelmun välissä ohueksi levyksi. Poista toinen kelmu varoen. Painele haluamasi muotoisella piparimuotilla kuvioita ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille.
3. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Lisää reseptejä:
Parmesaanikeksit Rosmariinileipä Ruoka.fi: Mureat juustokeksit
Kommentoi
Kommentoi juttua: Parmesaanijuusto-rosmariinikeksit