Reseptit
30-60 min
4
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos

Parsa-kampasimpukkaohratto

Maukas ja viljainen parsa-kampasimpukkaohratto valmistuu kotimaisesta, esikypsennetystä ohrasta. Veget voivat hyvin jättää niin simpukat kuin juuston ruoasta pois. Se maistuu silti herkulliselta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 salottisipuli
250 g vihreää parsaa
1/2 sitruunan raastettu kuori
1 1/2 dl esikypsennettyjä, rikottuja ohrasuurimoita
1 1/2 dl valkoviiniä
7-8 dl kasvislientä (fondista)
suolaa
rouhittua mustapippuria
Mainos

Lisäksi

4-8 kampasimpukanlihaa
1 rkl voita tai öljyä
1 dl parmesaanilastuja tai -raastetta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Parsa-kampasimpukkaohratto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X