parsa-savulohikeitto
Reseptit
30-60 min
8
Kiitos

Parsa-savulohikeitto

Parsa ja savulohi ovat mainio makupari, joka toimii myös keitossa. Sitruunamehu viimeistelee ja raikastaa kermaisen pehmeän keiton. Tarjoa parsa-savulohikeitto pienistä annosmaljoista keväisen juhla-aterian alkuun.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Parsa-savulohikeitto

1 kg (2 nippua) valkoista tai vihreää parsaa
kevätsipulinipun tai purjon valkea osa
1 rkl voita tai öljyä
1/4 tl valkopippuria
1/4 tl sokeria
1/4 tl suolaa
1 tl sitruunamehua
1 l kasvis- tai kanalientä
2 dl ranskankermaa
noin 100 g kylmäsavulohta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Parsa-savulohikeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X