Parsa-yrttimunakas
Ruokaisa, kauniin keväinen munakas syntyy helposti vihreistä parsoista, kevätsipulista ja tuoreista yrteistä. Tämän munakkaan juju on kuullottaa parsaa ja kevätsipuleita hetki öljyssä. Parsa-yrttimunakas sopii tarjottavaksi keväisillä brunsseilla tai lounailla sekä juhlavana iltapalana.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Parsa-yrttimunakas:
200 g
vihreää parsaa
2 tl
rypsiöljyä
4 kpl
kananmunaa
4 rkl
vettä
1/2 rkl
maissitärkkelystä
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
vastarouhittua pippuria
1 kpl
kevätsipuli tai pieni nippu ruohosipulia
½ ruukkua
rucolaa
2-3 oksaa
rakuunaa tai kirveliä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Parsa-yrttimunakas