parsakaali-juustokeitto
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Parsakaali-juustokeitto

Parsakaalikeitto täytelöityy kermalla sekä cheddar- ja parmesaanijuustolla. Kruunaa annos paahdetulla pekonilla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Parsakaali-juustokeitto

1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1/4 tl kuivattua timjamia
2 rkl voita
3 rkl vehnäjauhoja
1 l kasvis- tai kanalientä
2 dl kermaa
1 1/2 parsakaalia
2 dl raastettua cheddarjuustoa
1 dl raastettua parmesaanijuustoa
1/2-1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria

Lisäksi

1 pkt pekonia

Keskustelu

Paljonko maitoa? Ei kerrota! Yritän nyt inspiroida.. Ei ensimmäinen kerta, kun resepti vajaa..

Hei lukija! Kiitos, kun huomautit epäselvyydestä reseptissä. Maitoa käytetään ainoastaan, kun keiton maku tarkistetaan. Keittoa voi halutessaan ohentaa maidolla tai kasvisliemellä omaan makuun sopivaksi.

Kommentoi juttua: Parsakaali-juustokeitto

Vastaa käyttäjälle Anu Vaskimo Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X