parsakaali-kvinoapihvt, kermainen maissiisose, lehtikaalil-pestolla maustetut hasselbackan perunat
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Parsakaali-kvinoapihvit

Mehukkaat parsa­kaalipihvit herku­tellaan kermaisen maissisoseen ja lehtikaalipestolla maustettujen Hasselbackan perunoiden kera.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 (300 g) parsakaali
1 dl kvinoaa
200 g halloumijuustoa
3 kananmunaa
1 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
1/2 hienonnettua minttua tai lehtipersiljaa
ripaus suolaa

Paistamiseen:

oliiviöljyä
Mainos

Lisäksi:

rucolanversoja

Keskustelu

Kiva resepti, kiitos. Mutta valitettavasti linkit tästä ohjeesta muihin resepteihin eivät toimi. Eli ” Tarjoa pihvit lehtikaalipestolla maustettujen Hasselbackan perunoiden ja kermaisen maissisoseen kera”, edellä mainittuihin resepteihin ei linkki toimi eikä haku löydä näitä reseptejä.

Niina, oikeassa olet. Nyt ovat loputkin tuohon annokseen liittyvät reseptit julkaistu ja linkit toimivat. Kiitokset hyvästä huomiosta!

Kommentoi juttua: Parsakaali-kvinoapihvit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X