Reseptit
Kiitos

Parsakaalitahna

Ainekset

Lisää kauppalistalle
150 g parsakaalia
4 rkl raejuustoa
3 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
50 g valkosipulituorejuustoa
3 rkl pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja

Valmistusohje

  1. Keitä parsakaali kypsäksi ja jäähdytä se. Laita kaikki aineet aurinkokuivattuja tomaatteja lukuun ottamatta kulhoon ja jauha sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi (monitoimi- tai yleiskone käyvät myös).
  2. Sekoita tahnaan lopuksi pilkotut aurinkokuivatut tomaatit. Tomaatit saavat jäädä sattumiksi tahnaan, joten älä enää käytä konetta.
  3. Parsakaalitahna tarjoillaan tuoreen leivän kanssa ja se säilyy jääkaapissa 3-4 päivää.
  • Annoksesta tulee noin 2 dl valmista tahnaa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Parsakaalitahna

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X