Parsakaalitahna
- Kasvis
Ainekset
- 150 g parsakaalia
- 4 rkl raejuustoa
- 3 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
- 50 g valkosipulituorejuustoa
- 3 rkl pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja
Valmistusohje
- Keitä parsakaali kypsäksi ja jäähdytä se. Laita kaikki aineet aurinkokuivattuja tomaatteja lukuun ottamatta kulhoon ja jauha sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi (monitoimi- tai yleiskone käyvät myös).
- Sekoita tahnaan lopuksi pilkotut aurinkokuivatut tomaatit. Tomaatit saavat jäädä sattumiksi tahnaan, joten älä enää käytä konetta.
- Parsakaalitahna tarjoillaan tuoreen leivän kanssa ja se säilyy jääkaapissa 3-4 päivää.
- Annoksesta tulee noin 2 dl valmista tahnaa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Parsakaalitahna
Hyvin mauton, enemmän tomaattia sekaan