Reseptit

Parsakaalitahna

Ainekset

  • 150 g parsakaalia
  • 4 rkl raejuustoa
  • 3 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
  • 50 g valkosipulituorejuustoa
  • 3 rkl pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja

Valmistusohje

Parsakaalitahna

  1. Keitä parsakaali kypsäksi ja jäähdytä se. Laita kaikki aineet aurinkokuivattuja tomaatteja lukuun ottamatta kulhoon ja jauha sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi (monitoimi- tai yleiskone käyvät myös).
  2. Sekoita tahnaan lopuksi pilkotut aurinkokuivatut tomaatit. Tomaatit saavat jäädä sattumiksi tahnaan, joten älä enää käytä konetta.
  3. Parsakaalitahna tarjoillaan tuoreen leivän kanssa ja se säilyy jääkaapissa 3-4 päivää.
  • Annoksesta tulee noin 2 dl valmista tahnaa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Parsakaalitahna

Päivi

Hyvin mauton, enemmän tomaattia sekaan

Sinun täytyy kommentoidaksesi.