Parsakaalitartaletit
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 18 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 3 lehtitaikinalevyä
täyte:
- 200 g parsakaalia
- 2 kevätsipulinvartta
- 2 munaa
- 1 dl maitoa
- 5 rkl parmesaaniraastetta
- ripaus suolaa ja mustapippuria
- 1 dl emmentaljuustoraastetta
Valmistusohje
1. Kauli taikinalevyjä hieman. Halkaise ne pituussuunnassa ja leikkaa suikaleet kolmeen osaan. Painele suikaleet muffinipellin pohjille.
2. Pese ja pilko parsakaali varsineen. Höyrytä paloja pari minuuttia. Valuta ja jaa taikinalevyille.
3. Sekoita muna, maito, parmesaaniraaste ja mausteet. Jaa parsakaalien päälle kevätsipulit ja emmentaljuustoraaste. Valuta muna-maitoseos pinnalle.
4. Paista 200-asteisessa uunin keskitasossa 12-15 minuuttia.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Parsakaalitartaletit