Reseptit

Parsakaalitartaletit

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
18  annosta

Ainekset

  • 3 lehtitaikinalevyä

täyte:

  • 200 g parsakaalia
  • 2 kevätsipulinvartta
  • 2 munaa
  • 1 dl maitoa
  • 5 rkl parmesaaniraastetta
  • ripaus suolaa ja mustapippuria
  • 1 dl emmentaljuustoraastetta

Valmistusohje

Parsakaalitartaletit

1. Kauli taikinalevyjä hieman. Halkaise ne pituussuunnassa ja leikkaa suikaleet kolmeen osaan. Painele suikaleet muffinipellin pohjille.
2. Pese ja pilko parsakaali varsineen. Höyrytä paloja pari minuuttia. Valuta ja jaa taikinalevyille.
3. Sekoita muna, maito, parmesaaniraaste ja mausteet. Jaa parsakaalien päälle kevätsipulit ja emmentaljuustoraaste. Valuta muna-maitoseos pinnalle.
4. Paista 200-asteisessa uunin keskitasossa 12-15 minuuttia.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Parsakaalitartaletit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.