Parsakeitto kulhossa koristeena parsan nuppuja
Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Parsakeitto

Tämä parsakeitto on nopea ja helppo valmistaa. Kermaisen pehmeä parsakeitto saa täyteläisyyttä perunasta ja valkosipulituorejuustosta, raikkautta tuoreista yrteistä. Osan nesteestä voi korvata tilkalla valko-tai kuohuviiniä. Parsakeittoon käytetään joko koko parsa tai vain varret, jolloin nuput tarjotaan erikseen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Parsakeitto:

purjon valkea osa
nokare voita
tai öljyä
1 kpl valkosipulinkynsiä
1 kg parsaa
(Rosamunda-perunaa)
1 1/2 l vettä
kasvisliemikuutio
tai kanaliemikuutio
100 g yrttituorejuustoa
tai valkosipulituorejuustoa
1 dl ruokakermaa

pinnalle:

basilikan oksa
ruohosipulia
tai karhunlaukkaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Parsakeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X