Parsakeitto
Tämä parsakeitto on nopea ja helppo valmistaa. Kermaisen pehmeä parsakeitto saa täyteläisyyttä perunasta ja valkosipulituorejuustosta, raikkautta tuoreista yrteistä. Osan nesteestä voi korvata tilkalla valko-tai kuohuviiniä. Parsakeittoon käytetään joko koko parsa tai vain varret, jolloin nuput tarjotaan erikseen.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Parsakeitto:
purjon valkea osa
nokare
voita
tai
öljyä
1 kpl
valkosipulinkynsiä
1 kg
parsaa
(Rosamunda-perunaa)
1 1/2 l
vettä
kasvisliemikuutio
tai
kanaliemikuutio
100 g
yrttituorejuustoa
tai
valkosipulituorejuustoa
1 dl
ruokakermaa
pinnalle:
basilikan oksa
ruohosipulia
tai
karhunlaukkaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Parsakeitto