Parsapiirakka kokonaisista parsoista
Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Pehmeä ja rapea parsapiirakka filotaikinasta

Parsapiirakka on kevään hurmaavin suolainen piirakka. Käytä parsa piirakkaan kokonaisena, saat aikaan näyttävän tarjottavan. Ohuen ohuesta filotaikinasta syntyy rapea piirakkapohja. Parsapiirakan täyte saa makua ja pehmeyttä perunasta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Parsapiirakan pohja

3-4 filoarkkia

Parsapiirakan täyte:

400 g vihreää parsaa
500 g jauhoista perunaa
75 g juustoraastetta, esimerkiksi keltaista cheddarjuustoa
1 prk (250 g) ricottajuustoa
0.5 dl kuohukermaa
1 kananmuna
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Parsapiirakan voiteluun:

noin 40 g voita

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pehmeä ja rapea parsapiirakka filotaikinasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X