Pehmeä ja rapea parsapiirakka filotaikinasta
Parsapiirakka on kevään hurmaavin suolainen piirakka. Käytä parsa piirakkaan kokonaisena, saat aikaan näyttävän tarjottavan. Ohuen ohuesta filotaikinasta syntyy rapea piirakkapohja. Parsapiirakan täyte saa makua ja pehmeyttä perunasta.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Parsapiirakan pohja
3-4
filoarkkia
Parsapiirakan täyte:
400 g
vihreää parsaa
500 g
jauhoista perunaa
75 g
juustoraastetta, esimerkiksi keltaista cheddarjuustoa
1 prk (250 g)
ricottajuustoa
0.5 dl
kuohukermaa
1
kananmuna
ripaus
suolaa ja rouhittua mustapippuria
Parsapiirakan voiteluun:
noin 40 g
voita
Keskustelu
Kommentoi juttua: Pehmeä ja rapea parsapiirakka filotaikinasta