Pehmeät porotacot ja puolukkamajoneesi
Pehmeät tacokuoret täytetään porolastuista tehdyllä täytteellä ja maustetaan puolukkamajoneesilla sekä pikakimchillä.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Munaton
Ainekset
Porotäyte tacoille:
- 400 g pakastettuja porolastuja (Polarica)
- 2 sipulia
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 2 rkl öljyä
- 1 tl sormisuolaa
- ¼ tl chilihiutaleita
- ripaus mustapippuria
- (tuoretta rosmariinia)
Lisäksi
- salaattisekoitusta
- halkaistuja kirsikkatomaatteja
- 8 pehmeitä tacokuoria
- 3 dl puolukkamajoneesia
Valmistusohje
- Valmista ensin pikakimchi ja puolukkamajoneesi. Tee pehmeiden tacojen taikina.
- Kuori ja viipaloi sipulit, hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuumenna öljy pannulla, lisää pannulle sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit. Lisää porolastut joko jäisinä tai sulaneita. Paista kunnes liha saa väriä. Mausta seos suolalla, chilillä ja pippurilla.
- Paista tacokuoret valurautapannulla.
- Levitä tacokuorelle ensin salaattisekoitusta ja lusikoi sen päälle porotäytettä. Mausta puolukkamajoneesilla ja pikakimchillä. Koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.
Ohje: Pehmeät tacokuoret
Ohje: Puolukkamajoneesi
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pehmeät porotacot ja puolukkamajoneesi