Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Pehmeät porotacot ja puolukkamajoneesi

Pehmeät tacokuoret täytetään porolastuista tehdyllä täytteellä ja maustetaan puolukkamajoneesilla sekä pikakimchillä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Porotäyte tacoille:

  • 400 g pakastettuja porolastuja (Polarica)
  • 2 sipulia
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl sormisuolaa
  • ¼ tl chilihiutaleita
  • ripaus mustapippuria
  • (tuoretta rosmariinia)

Lisäksi

  • salaattisekoitusta
  • halkaistuja kirsikkatomaatteja
  • 8 pehmeitä tacokuoria
  • 3 dl puolukkamajoneesia

Valmistusohje

  1. Valmista ensin pikakimchi ja puolukkamajoneesi. Tee pehmeiden tacojen taikina.
  2. Kuori ja viipaloi sipulit, hienonna valkosipulinkynnet.
  3. Kuumenna öljy pannulla, lisää pannulle sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit. Lisää porolastut joko jäisinä tai sulaneita. Paista kunnes liha saa väriä. Mausta seos suolalla, chilillä ja pippurilla.
  4. Paista tacokuoret valurautapannulla.
  5. Levitä tacokuorelle ensin salaattisekoitusta ja lusikoi sen päälle porotäytettä. Mausta puolukkamajoneesilla ja pikakimchillä. Koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Ohje: Pehmeät tacokuoret

Ohje: Puolukkamajoneesi

Ohje:  Blondikeittiön pikakimchi


Kommentoi

Kommentoi juttua: Pehmeät porotacot ja puolukkamajoneesi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.