pekaanipähkinäbriossit
Reseptit
yli 60 min
24
Kiitos

Pähkinäbriossit

Pähkinäbriossit täytetään mantelimassalla, pähkinöillä ja rusinoilla. Muscovadosokeri tuo makeutta ja aromia valkoisen sokerin sijaan.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pähkinäbriossit

100 g voita tai margariinia
3 dl maitoa
25 g tuorehiivaa
1 tl kardemummaa
¼ tl suolaa
1 dl sokeria
1 kananmuna
noin 8 dl vehnäjauhoja

Täyte

3 rkl appelsiinimehua tai -likööriä, esimerkiksi Cointreauta
4 rkl keltaisia rusinoita
50 g voita tai margariinia
1 pkt (150 g) mantelimassaa
2 dl pekaanipähkinöitä
3 rkl muscovadosokeria
1 tl kanelia

Voiteluun

1 kananmuna

Keskustelu

Niin hyviä olivat vaikka jätin pähkinät pois lasten takia mutta ensi kerralla lisään nekin! Kiitos
Maikukka

Kommentoi juttua: Pähkinäbriossit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X