Pähkinäbriossit
Pähkinäbriossit täytetään mantelimassalla, pähkinöillä ja rusinoilla. Muscovadosokeri tuo makeutta ja aromia valkoisen sokerin sijaan.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Pähkinäbriossit
100 g
voita tai margariinia
3 dl
maitoa
25 g
tuorehiivaa
1 tl
kardemummaa
¼ tl
suolaa
1 dl
sokeria
1
kananmuna
noin 8 dl
vehnäjauhoja
Täyte
3 rkl
appelsiinimehua tai -likööriä, esimerkiksi Cointreauta
4 rkl
keltaisia rusinoita
50 g
voita tai margariinia
1 pkt (150 g)
mantelimassaa
2 dl
pekaanipähkinöitä
3 rkl
muscovadosokeria
1 tl
kanelia
Voiteluun
1
kananmuna
Keskustelu
Niin hyviä olivat vaikka jätin pähkinät pois lasten takia mutta ensi kerralla lisään nekin! Kiitos
Maikukka
Kommentoi juttua: Pähkinäbriossit