pekoni-cheddarmuffinit
Reseptit
alle 30 min
8
Kiitos

Pekoni-cheddarmuffinit

Uunista pöytään nostetut pekoni-cheddarmuffinit ovat tuhtia aamupalaa, mainiota brunssi-tarjottavaa ja sopivat iltateelläkin. Pekoni-cheddarmuffinit valmistuvat helposti tällä Kotilieden reseptillä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pekoni-cheddarmuffinit:

1 pkt (140 g) pekonia
1 dl hienonnettua kevätsipulia tai purjoa
2 rkl hienonnettua persiljaa
2 dl vehnäjauhoja
1.5 dl grahamjauhoja
2 tl leivinjauhetta
¼ tl suolaa
2 kananmunaa
2 dl maustamatonta jogurttia
0.5 dl öljyä
1 dl raastettua juustoa, esimerkiksi keltaista cheddaria

Keskustelu

Mikähän mahtoi mennä pieleen, kun muffinit eivät nousseet ollenkaan? Noudatin ohjetta muutoin mutta tavallisten vehnäjauhojen sijaan käytin karkeita vehnäjauhoja (pakkauksessa luvattiin että kohottavat paremmin), olisiko voinut johtua siitä? Kiitos!

Hei Heidi,
Kiitos viestistäsi ja ikävää, etteivät leivonnaisesi onnistuneet. Muistithan käyttää kohotusainetta eli 2 tl leivinjauhetta ohjeen mukaan? Vehnäjauhojen vaihdon ei pitäisi vaikuttaa kohoamiseen. Terv. Anu / Kotilieden toimitus

Hyvän makuisia olivat mutta itsellä tarttuivat kiinni muffinssipapereihin. Mikäköhän siihen vaikutti?

Kommentoi juttua: Pekoni-cheddarmuffinit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X