Reseptit
alle 30 min
4

Pekoni-cheddarrisotto

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
100 g pekoniviipaleita
25 g voita
3 dl risottoriisiä
2 dl kuivaa valkoviiniä tai laimennettua sitruunamehua
7 dl kasvis- tai kanalientä
50 g keltaista cheddarjuustoa
50 g rucolasalaattia

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi ja paloittele pekoniviipaleet. Paahda pekoniviipaleita
hetki kattilassa ja lisää sipulit.

2. Lisää riisi ja sekoittele, kunnes riisi on läpikuultavaa. Lisää valkoviini ja sekoita, kunnes viini on
imeytynyt riisiin. Lisää kasvis- tai kanalientä pienissä erissä ja imeytä neste aina riisiin. Jatka hauduttamista
ja liemen lisäämistä, kunnes risotto on lähes kypsää. Aikaa kuluu noin 20 minuuttia.

3. Lisää lopuksi raastettu cheddarjuusto ja rucolasalaatti. Kääntele ainekset sekaisin.

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pekoni-cheddarrisotto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X