Pekoni-sillikaviaarimaljat
Pekoni-sillikaviaarimaljat sopivat joulupöytään. Yhä suurempi osa jouluateriasta koostuu monella joulukaloista. Joulupöytään voi nostaa perinteisten herkkujen lisäksi myös uusia makuja. Sillikaviaari saa makua paahteisesta pekonista ja omenasta.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Pekoni-sillikaviaarimaljat
- 6 pekoniviipaletta
- 200 g matjessillifileetä
- 2 kiinteää kypsää perunaa
- 1 kovaksi keitetty kananmuna
- 1 salottisipuli
- 1 kotimainen punainen omena
- ½ dl ranskankermaa, kermaviiliä tai smetanaa
- 2 rkl majoneesia
- 1 ½ tl currya
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
Koristelu
- 1 rkl hienonnettuja tillinvarsia
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pekoni-sillikaviaarimaljat