pekoni-sillikaviaarimaljat
Reseptit
alle 30 min
6
Kiitos

Pekoni-sillikaviaarimaljat

Pekoni-sillikaviaarimaljat sopivat joulupöytään. Yhä suurempi osa jouluateriasta koostuu monella joulukaloista. Joulupöytään voi nostaa perinteisten herkkujen lisäksi myös uusia makuja. Sillikaviaari saa makua paahteisesta pekonista ja omenasta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pekoni-sillikaviaarimaljat

6 pekoniviipaletta
200 g matjessillifileetä
2 kiinteää kypsää perunaa
1 kovaksi keitetty kananmuna
1 salottisipuli
1 kotimainen punainen omena
1/2 dl ranskankermaa, kermaviiliä tai smetanaa
2 rkl majoneesia
1 1/2 tl currya
1/4 tl suolaa
1/4 tl rouhittua mustapippuria

Koristelu

1 rkl hienonnettuja tillinvarsia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pekoni-sillikaviaarimaljat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X