pekoni-taatelipiirakka
Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Pekoni-taatelipiirakka

Pekoni-taatelipiirakka vie kielen. Klassinen yhdistelmä pekoni, sipuli ja sinihomejuusto saavat makeasta taatelista uuden kaverin. Pieninä piiraina taatelit on helppo jakaa tasaisesti pohjille. Tämä teepöydän ja joulunajan herkkupala on Kotilieden lukijakilpailun parhaimmistoa. Tällä ohjeella leivot yhden suuren pekoni-taatelipiirakan, josta riittää noin 12 palaa tai 24 pikkupiirasta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pekoni-taatelipiirakan pohja:

150 g voita tai margariinia
3-4 dl vehnäjauhoja (osan voi korvata muilla jauhoilla)
1 tl leivinjauhetta
1 kananmuna
1/2 dl maitoa
Mainos

Pekoni-taatelipiirakan täyte:

noin 170 § g pekonia
1 sipuli
10 pehmeää taatelia
150-170 g Aurajuustoa
2 dl kermaviiliä tai ruokakermaa
2 kananmunaa
1/4 tl pippuriseosta
(pinnalle ripaus juustoraastetta)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pekoni-taatelipiirakka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X