perinteinen sipulikeitto
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Perinteinen sipulikeitto

Iki-ihana juustolla kuorutettu sipulikeitto maistuu ulkoilureissun jälkeen. Tämä ranskalainen klassikko kuuluu pakkaspäivien makuihin.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
500 g keltasipulia
50 g voita
1 tl sokeria
2 dl kuivaa valkoviiniä
1 l vettä
2 lihaliemikuutiota
1 tl kuivattua timjamia
1 laakerinlehti
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
12 patonkiviipaletta
100-150 g gruyèrejuustoa
Mainos

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Raaka-aineet:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Perinteinen sipulikeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X