Reseptit
4
Kiitos

Perinteinen tabbouleh-salaatti

Tabbouleh-salaatti on perinteinen lähi-idän ruoka. Se sopii ruokaisaksi lisukkeeksi esimerkiksi mausteiselle lampaankareelle.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 dl bulguria
3 tomaattia
1/2 kurkku
1 sipuli
3 rkl lehtipersiljaa
1/2 dl vahvaa tuoretta minttua
1 sitruunan mehu
2 rkl oliiviöljyä
1/2 tl suolaa

Valmistusohje

1. Keitä bulgur kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.

2. Pese tomaatti ja kurkku. Kuutioi ne. Kuori sipuli ja hienonna. Hienonna yrtit. Yhdistä kaikki ainekset. Lisää sitruunamehu, öljy ja suola. Anna maustua kylmässä 15 minuuttia.

Tarjoa esimerkiksi tulisen lampaan ja minttujogurtin kanssa.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 20/17.

Maista myös Tabboulehin muita muunnoksia:

tabbulesalaatti

Tabbule-salaatti

kvinoatabbouleh

Kvinoa-tabboulehsalaatti

Tabbouleh ohrasta

Tabbouleh-salaatti ohrasta

Ruoka.fi: Helppo tabbouleh-salaatti

Keskustelu

Kommentoi juttua: Perinteinen tabbouleh-salaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X