Perinteiset silakkapihvit
Perinteiset silakkapihvit pyöritellään ruisjauhoissa ja paistetaan pannulla runsaassa voissa. Uutta makua klassikkokotiruokaan saat ripottelemalla tillin sijaan fileiden väliin ruohosipulia, juustoraastetta tai sinihomejuustoa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Silakkapihvit:
500 g
silakkafileitä
ripaus
suolaa ja valkopippiria
reilusti silputtua tilliä
leivitys:
2 dl
ruisjauhoja
1 tl
suolaa
ripaus
valkopippuria
paistamiseen:
voita tai muuta rasvaa
Keskustelu
VOI ei ole maidoton! pitää käyttää muuta rasvaa!
En nähnyt näitä silakkapihvejä maidottomiksi väitettävänkään! Ainahan nämä oikeassa voissa perinteisesti paistetaan. Minä laitan ensin pannulle hiukan oliiviöljyä ja sitten voita!
Oliiviöljy ei oikein taivu paistamiseen, mielestäni.
Kommentoi juttua: Perinteiset silakkapihvit