Persimonpavlova
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Persimonpavlova

Persimonit mehustuvat mukavan pehmeiksi purkissa ravistamalla. Mehustetuilla persimoneilla ja hunaja-konjakkivaahdolla kruunattu lumivalkea pavlova-kakku on todellinen kahvipöydän katseenvangitsija.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pavlovapohja:

4 (n. 150 g) kananmunanvalkuaista
noin 3 dl (n. 250 g) sokeria
1 tl valkoviinietikkaa
1 tl maissitärkkelystä

Hunaja-konjakkivaahto:

2 dl vispikermaa
1 1/2 rkl hunajaa
1 rkl konjakkia
Mainos

Ravistetut persimonit:

2 kypsää persimonia
2 rkl sokeria

Pinnalle:

2 rkl pistaasipähkinöiden sydämiä
tomusokeria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Persimonpavlova

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X