Reseptit

Peruna-artisokkavuoka

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 8 kpl keitettyä yleisperunaa
  • 400 g säilöttyjä latvaartisokkia
  • 150 g tuorejuustoa
  • tai pehmeää vuohenjuustoa
  • 1 dl sinihomejuustomuruja
  • 1 dl parmesaania
  • rouhittua mustapippuria
  • ripaus suolaa
  • 150 g pekonisuikaleita

Valmistusohje

Peruna-artisokkavuoka
  1. Viipaloi perunat ja lado ne voideltuun uunivuokaan. Valuta artisokat liemestään ja pistele ne perunaviipaleiden lomaan.
  2. Sekoita juustot keskenään, mausta ja levitä seos vuokaan. Saksi pinnalle pekonisuikaleita. Kypsennä 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.
  • Pakastetuista perunatuotteista saat nopeasti valmiin ruoan. Peruna-sipuliseos on hyvä uuniruokien perusaines. Juustoilla ja sipuleilla maustetut perunasekoitukset sopivat lisäkkeeksi tai ateriaksi.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Peruna-artisokkavuoka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.