Peruna ja herkkusienivartaat Västerbottendipin kera
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Peruna- ja herkkusienivartaat Västerbottendipin kera

Peruna- ja herkkusienivartaat Västerbottendipin kera on kesäruokaa herkuimmillaan. Naapurimaan hovijuustosta eli Västerbottenista syntyy majoneesin kanssa muikea dippikastike peruna- ja herkkusienivartaille.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Peruna-herkkusienivartaat:

600 g pieniä uusia perunoita
1 rs (200 g) herkkusieniä
1 tl sormisuolaa
Mainos

Västerbottendippi:

2 dl hienoksi raastettua Västebotten-juustoa
1 1/2 dl majoneesia (itse tehtyä mielellään)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Peruna- ja herkkusienivartaat Västerbottendipin kera

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X