Peruna-kikherne-tillisalaatti

Peruna-kikherne-tillisalaatti 

60
min
4 annosta
30-60 min
Ruokaisa salaatti tehdään perunoista ja kikherneistä.

Ainekset

6 (noin 1/2 kg) kiinteää perunaa
3 valkosipulinkynttä
1 punasipuli
1 tlk kikherneitä
3 rkl öljyä
2 tl punaviinietikkaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
tuoretta tilliä

Valmistusohje

1. Pese ja keitä peruna kuorineen. Jäähdytä, kuori ja leikkaa kuutioiksi. Parhaiten toimii edellisen päivänä keitetyt perunat.

2. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja hienonna sipuli. Huuhtele kikherneet ja yhdistä sipuleiden kanssa perunoiden joukkoon.

3. Lisää joukkoon öljy, etikka, suola ja mustapippuri. Sekoita varovasti nostellen. Lisää lopuksi hienonnettu tilli. Anna maustua huoneenlämmössä noin 15 minuuttia.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 7/17.

Lisää ruokaisia perunasalaatteja:

vihreä perunasalaatti

Vihreä perunasalaatti

kikherne-perunasalaatti

Kikherne-perunasalaatti

Värikäs perunasalaatti

Värikäs perunasalaatti

Ruoka.fi: Kikherne-perunasalaatti