Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Perunamuusi

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 kg jauhoisia perunoita
vettä
1 tl suolaa
1 dl perunoiden keitinlientä
1 dl kermaa
3 rkl voita
(suolaa)
Mainos

Valmistusohje

Perunamuusi

  1. Pese ja kuori perunat. Leikkaa perunat pienemmiksi paloiksi ja keitä suolalla maustetussa vedessä kypsiksi noin 15 minuuttia.
  2. Kaada perunoiden keitinliemi pois, mutta säästä noin 1 dl. Survo perunat perunansurvimella tai varovasti sähkövatkaimella yhdessä keitinliemen ja kerman kanssa muusiksi. Lisää perunamuusiin voi, maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Perunamuusi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X