Perunapizza
Valmistusohje
1. Pese perunat ja leikkaa ne veitsellä ohuiksi viipaleiksi.
2. Lado perunaviipaleet leivinpaperilla peitetylle pellille limittäin pizzapohjaksi. Sudi tai suihkuta öljyä spraypullosta perunaviipaleiden päälle. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Paista perunapizzapohjaa 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes pohja on saanut hiukan väriä.
4. Revi mozzarellat paloiksi. Levitä päälle tomaattikastike ja puolet juustosta. Nosta lämpötila 250 asteeseen. Paista vielä noin 10 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hiukan väriä. Lisää valmiin pizzan päälle loput mozzarellasta, poroleikkeet, oliivit ja basilika.
Ohje Kotiliedessä 20/18.
Kokeile perunaa ja bataattia myös näissä ohjeissa:
Anna.fi: Perunapitsat
Keskustelu
Kommentoi juttua: Perunapizza