Pienet poropiirakat
Kylmäsavuporo ja puolukat ovat sulassa sovussa herkullisissa filotaikinaan tehdyissä pikkuisissa piiraissa. Pienet poropiirakat voi leipoa ajoissa valmiiksi jääkaappiin ja lämmittää juuri ennen tarjoilua.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 9 annosta
Ainekset
Pienet poropiirakat, taikina
- 1 pkt filotaikinaa (pakaste)
Pienet poropiirakat, täyte
- 150 g kylmäsavupororouhetta
- 3 salottisipulia
- 3 kananmunaa
- 2 dl kermaa
- 100 g voimakasta juustoraastetta (esim. Appenzeller musta)
- 2 rkl hienonnettua tuoretta timjamia
Pienet poropiirakat, pinnalle
- 3 dl puolukoita
Lisäksi
- 9 kolon muffinipelti
- 1 rkl vuokaspraytä tai öljyä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pienet poropiirakat