Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Pihlajakakku

Pihlajakakku on Kinuskisissan, eli Sini Visan tekemä resepti Kotiliedelle. Syksyn väreillä koristeltu kakku riittää noin 20 hengelle. Täytteessä maistuu lakka, puolukka ja suklaa. Marsipaanimarjat viimeisteltiin pienellä siveltimellä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pihlajakakun kääretorttupohja:

8 munaa
3 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 dl perunajauhoja
3 tl leivinjauhetta
4 rkl kaakaojauhetta

Pihlajakakun kostutus:

2-2,5 dl maitoa
1 tl vaniljasokeria

Jogurttikermavaahto:

6 dl kuohukermaa
500 g turkkilaista jogurttia

Pihlajakaakun lakkatäyte:

2 liivatelehteä
1 dl lakkahilloa
pienin osa vaahtoa

Pihlajakakun puolukkatäyte:

3 liivatelehteä
150 g puolukoita
keskimmäinen osa vaahtoa
1 dl sokeria
Mainos

Pihlajakakun suklaatäyte:

130 g tummaa suklaata
suurin osa vaahtoa

Pihlajakakun sokerikreemi:

125 g margariinia
4 dl kaakaotomusokeria
2 rkl vettä

Pihlajakakun kuorrutus:

750 g marsipaania
5 rkl kaakaojauhetta

Pihlajakakun koristeet:

500 g marsipaania

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pihlajakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X