Pihvi
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 1 annos
- Gluteeniton
Ainekset
- 100-200 g marmoroitunutta naudan ulkofileetä
- voita ja oliiviöljyä
- mustapippuria myllystä
- gourmetsuolaa myllystä tai loraus soijakastiketta
Valmistusohje
1. Ota liha huoneenlämpöön 1-2 tuntia ennen paistamista. Kuumenna valurautapannu.
2. Kuumenna rasva pannussa. Paista pihvi kuumassa pannussa. Sisältä raakaa pihviä paistetaan 1 1⁄2 minuuttia molemmin puolin, puolikypsää 2-3 minuuttia ja läpikypsää 4-5 minuuttia. Mausta ja anna pihvin hetki tasaantua.
- Huom: Soijakastike ei sovi keliaakikolle.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pihvi