Reseptit
alle 30 min
1

Pihvi

Ainekset

Lisää kauppalistalle
100-200 g marmoroitunutta naudan ulkofileetä
voita ja oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
gourmetsuolaa myllystä tai loraus soijakastiketta

Valmistusohje

1. Ota liha huoneenlämpöön 1-2 tuntia ennen paistamista. Kuumenna valurautapannu.

2. Kuumenna rasva pannussa. Paista pihvi kuumassa pannussa. Sisältä raakaa pihviä paistetaan 1 1⁄2 minuuttia molemmin puolin, puolikypsää 2-3 minuuttia ja läpikypsää 4-5 minuuttia. Mausta ja anna pihvin hetki tasaantua.

  • Huom: Soijakastike ei sovi keliaakikolle.

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pihvi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X