pikagraavattu lohi
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Pikagraavattu lohi

Pikagraavattu lohi on helppo ja nopea tehdä juhlapöytään. Tuore lohi kypsyy tarjolle parissa minuutissa sit­ruunan happojen avulla. Hyödynnä sitruunasta myös kuori. Kaunista soiroa saat sit­ruksen kuoren leikkaamiseen tarkoitetulla leik­kurilla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pikagraavattu lohi

400 g ruodotonta ja nahatonta lohifileetä

Kypsennysliemi

1 sitruunan raastettu kuori
1/2 dl tuorepuristettua sitruunamehua
1 tl ruususuolaa tai hienoa merisuolaa
1/4 tl sokeria
(2 rkl samppanjaa tai valkoviiniä)

Koristelu

4 retiisiä
1 sitruunan raastettu kuori

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pikagraavattu lohi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X