
Pikagraavattu lohi
Pikagraavattu lohi on helppo ja nopea tehdä juhlapöytään. Tuore lohi kypsyy tarjolle parissa minuutissa sitruunan happojen avulla. Hyödynnä sitruunasta myös kuori. Kaunista soiroa saat sitruksen kuoren leikkaamiseen tarkoitetulla leikkurilla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Pikagraavattu lohi
- 400 g ruodotonta ja nahatonta lohifileetä
Kypsennysliemi
- 1 sitruunan raastettu kuori
- ½ dl tuorepuristettua sitruunamehua
- 1 tl ruususuolaa tai hienoa merisuolaa
- ¼ tl sokeria
- (2 rkl samppanjaa tai valkoviiniä)
Koristelu
- 4 retiisiä
- 1 sitruunan raastettu kuori
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pikagraavattu lohi