Reseptit
Kiitos

Pikeerin perusohje (royal icing)

Kananmunanvalkuaisista, tomusokerista ja sitruunamehusta syntyy kaunis kuorrute pipareiden koristeluun.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1/4 dl kananmunanvalkuaista
1 1/2 dl tomusokeria
3 tippaa sitruunamehua/-tiivistettä tai etikkaa

Valmistusohje

1. Vatkaa valkuaista ja 1 dl tomusokeria sähkövatkaimella noin parin minuuttia.

2. Sekoita joukkoon sitruunamehu ja loput tomusokerista. Jatka vatkaamista hetki.

3. Värjää halutessasi elintarvikeväreillä. Tarkista, että kuorrute on riittävän paksua, lisää tarvittaessa tomusokeria.

4. Laita kuorrute pursotinpussiin, jossa on pienin mahdollinen tylla. Koristele jäähtyneet keksit. Anna kuorrutteen kovettua.

Leivo pipareita ja koristele ne pikeerillä:
Rapeat piparit
Vaaleat piparit
Laktoosittomat piparit
Ruoka.fi: Ruis-kanelipiparit

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pikeerin perusohje (royal icing)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X