Reseptit
30-60 min
6

Himahella

Pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Pikkelöidyt kirsikkatomaatit maistuvat grilliruokien lisäkkeenä, leivän päällä tai salaateissa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
500 g kirsikkatomaatteja (Dunne)
2-3 valkosipulinkynttä
2 oksaa rosmariinia
2 oksaa timjamia
1/2 tl chilihiutaleita
1 dl väkiviinaetikkaa
1 dl sokeria
2 dl vettä
1 rkl sormisuolaa

Valmistusohje

  1. Pistele tomaatit grilli- tai cocktailtikulla. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
  2. Laita lasipurkkiin kerroksittain tomaatteja, valkosipuliviipaleita, chilihiutaleita, rosmariinin- ja timjaminoksia.
  3. Sekoita etikka, sokeri, vesi ja suola. Sekoita, kunnes sokeri ja suola ovat liuenneet etikkaan.
  4. Kaada etikkaliemi tomaattien päälle. Anna maustua vähintään 15 minuuttia, mielellään pari tuntia ennen käyttöä.
  5. Tarjoa pikkelöityjä tomaatteja grilliruokien, paahdetun leivän, salaatin tai pastan kanssa.

Keskustelu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.